Vad är Levande webb?

Levande webb är en samling smarta tjänster som du kan välja fritt mellan. Tjänsterna syftar till att låta besökare på din webbplats, Facebook, Instagram och andra sociala medier uppleva att ditt företag är levande. Det kräver relevant information som är intresseväckande och relativt färsk.

Kontakt

Vad ingår i Levande webb?

Du får professionell hjälp med att ta fram företagsnyheter. Research, intervjuer, sammanställning och fotografering. Publicering på hemsida och valfria sociala medier.

Du prenumererar på en eller flera nyheter per månad och din hemsida fylls på sakta men säkert. Fördelen med Levande webb är att ni slipper ha en anställd som ska skriva, fotografera och hålla ordning på hemsidan. Egentligen har ju den personen viktigare saker för sig, som att arbeta med sina egentliga uppgifter. Det vanliga är också att den personen inte har som huvudsyssla att arbeta med webblösningar. Det tar helt enkelt en hel del tid. Som Olle på bilden här intill efter att ha läst in sig på wordpress för fjärde gången i år.

Det smartare alternativet är att anlita Enklare.nu och få en driven skribent med flerårig journalistisk erfarenhet som på ett kostnadseffektivt sätt gör research, intervjuar fotograferar, sammanställer och publicerar de nyheter som företaget har. Lägg därtill att skribenten dessutom har lång erfarenhet av att bygga upp och underhålla webblösningar.

Kontakt