Levande webb

Vad är Levande webb?

Levande webb är en samling smarta tjänster som du kan välja fritt mellan. Tjänsterna syftar till att låta besökare på din webbplats, Facebook, Instagram och andra sociala medier uppleva att ditt företag är levande. Det kräver relevant information som är intresseväckande och relativt färsk.

Det sminkade liket:

Det normala är att ett företag vänder sig till en webbyrå och beställer en hemsida. Hemsidan levereras och beundras. Och där liksom stannar tänkandet. Kvar blir ett sminkat lik som luktar allt sämre ju mer månaderna går. ”Senaste nytt” är en artikel som Susanne på ekonomiavdelningen postade för tre år sen. Tyvärr har hon slutat och gått vidare i sin karriär.
Därför är det smart att prenumerera på uppdatering av hemsidan.

Vad ingår i Levande webb?

Du får professionell hjälp med att ta fram företagsnyheter. Research, intervjuer, sammanställning och fotografering. Publicering på hemsida och valfria sociala medier. Du kan inom systemet välja hur många gånger per månad/kvartal/år publicering ska ske.

Hur fungerar Levande webb?

Du prenumererar på en eller flera nyheter per månad och din hemsida fylls på sakta men säkert. Fördelen med Levande webb är att ni slipper ha en anställd som ska skriva, fotografera och hålla ordning på hemsidan. Egentligen har ju den personen viktigare saker för sig, som att arbeta med sina egentliga uppgifter. Det vanliga är också att den personen inte har som huvudsyssla att arbeta med webblösningar. Det tar helt enkelt en hel del tid. Som till exempel Olle på bilden här ovan, som ser rätt sliten ut efter att ha läst in sig på wordpress för fjärde gången i år.

Smartare med Levande webb!

Det smartare alternativet är att anlita Enklare.nu och få en driven skribent med flerårig journalistisk erfarenhet som på ett kostnadseffektivt sätt gör research, intervjuar fotograferar, sammanställer och publicerar de nyheter som företaget har. Du får professionell hjälp med att ta fram företagsnyheter. Research, intervjuer, sammanställning och fotografering. Publicering på hemsida och valfria sociala medier. Ett kostnadseffektivt och smart alternativ.

Kontakta oss för mer information om Levande webb!

Kontakta oss redan idag så slipper du hitta Olle såhär efter den månatliga uppdateringen av hemsidan.

Kontakt